Endermologie
Cosmetisch

Fitness voor de huid!

Bij de praktijken Huidzeker rondom Rotterdam werken wij met het nieuwste LPG endermolgie apparaat de CELLU M6® Alliance. Endermologie® is een niet operatieve methode om van je cellulite af te komen. De behandeling wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige gepatenteerde apparatuur. Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt je huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de elementen die de bloedvaten verstoppen ontmanteld. 

Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van afvalstoffen bevordert, brengt Endermologie® een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt het de huid gezond en sterk.
Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulite die vrijwel verdwenen is. 

Tevens zetten wij bij HuidZeker de CELLU M6® Alliance in bij medische behandelingen, lees hierover meer op onze pagina endermologie.

Stappenplan
LPG Endermologie

Een advies en behandeling op maat
zodat u verzekerd bent van de beste zorg voor uw huid!
 • 1
  Intake

  Jouw wensen
  ons advies.

 • 2
  Behandelplan

  Het beste resultaat begint bij een goed plan van aanpak.

 • 3
  Behandeling

  Jouw huid staat centraal. Daar nemen we de nodige tijd voor!

 • 4
  Productadvies

  Met de juiste producten
  een duurzaam resultaat.

Behandelingen LPG Endermologie

Bij huidZeker zetten bij de CELLU M6® Alliance voor;

CELLULITE EGALISEREN

LPG Endermologie® stimuleert de adipocyten om natuurlijk vet te verbranden. Zelfs vetten die resistent zijn voor diëten en fysieke activiteit worden gereactiveerd (+70% vetverbranding). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische beweging van de behandelkop de huid om haar weer stevig en veerkrachtig te maken.

PLAATSELIJK RESISTENT VET VERBRANDEN

LPG Endermologie® werkt als fitness voor de huid. Het verkleefde vetweefsel wordt versoepeld, de septa worden opgerekt, tegelijkertijd wordt de vetverbranding  gestimuleerd en de circulatie verbeterd waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. De oorzaak van cellulite wordt aangepakt, de spanning wordt opgeheven en de huid wordt duidelijk gladder terwijl we het bindweefsel respecteren zonder bijwerkingen of risico’s.

HUIDVERSTEVIGING

LPG Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd –  voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

RIMPELS OPVULLEN

LPG Endermologie® stimuleert de activiteit van de fibroblast >Productie van nieuw collageen van betere kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem gladder te strijken. Ook de synthese van elastine (+46%) maakt de huid weer elastischer en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de ‘expressierimpels’. 

HUIDVERBETERING

De behandelkop van LPG® oefent snelle microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

DONKERE KRINGEN EN WALLEN WEGHALEN

Diverse omgevingsfactoren resulteren in donkere kringen onder de ogen of gezwollen ogen. Omgevingsfactoren zoals, stress, leefstijl, slaapgebrek, vochtretentie, computergebruik en leeftijd kunnen zorgen voor dit effect. Donkere kringen en wallen geven vaak een vermoeide blik een ouder uiterlijk waardoor dit als storend ervaren wordt. 

Dankzij een kleine behandelkop van LPG® kunnen we zeer dicht onder en boven de ogen werken. Door de subtiele microklopbewegingen wordt de circulatie gestimuleerd en worden donkere kringen en wallen zichtbaar minder.

ONDERKIN VERMINDEREN

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van een onderkin. Het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Een onderkin is meestal het gevolg van vetopslag maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels. 

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelkop, stimuleert endermologie® de adipocyten (vetcellen) om de lokale vetten doeltreffend af te voeren. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

Meer informatie of afspraak?

Bel of mail HuidZeker
voor meer informatie over LPG Endermologie,
of maak gelijk een afspraak.

Afspraak maken