Bestellen

Eenvoudig uw producten bestellen op HuidZeker.nl
Onze webshop is ingericht als een verlengstuk van de zorg en service van HuidZeker. U kunt dan ook eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website van producten die u gewend bent of graag thuis bezorgd wilt hebben. U vindt in de webshop maar een kleine greep uit ons gehele assortiment, omdat veel producten meer advies en/of aanmeting behoeven in de Praktijk. Nadat u een bestelling heeft afgerond ontvangt u van ons direct een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de door u bestelde producten.

Mijn eerste bestelling online
Heeft u nog geen ervaring met online winkelen? Laat dit ons per e-mail of telefoon weten. HuidZeker begeleidt u graag stap voor stap met het plaatsen van uw bestelling.

Vertrouwd betalen

Betalen met ideal
Met iDEAL kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen van iDEAL
iDEAL is vertrouwd en gemakkelijk, want u betaalt in uw vertrouwde internetbankieren omgeving.
iDEAL is snel want uw betaling vindt direct plaats en wordt aan de Dermapro webwinkel doorgegeven.
iDEAL is net zo veilig als internetbankieren.
iDEAL kunt u gebruiken als u een rekening heeft bij de meeste gangbare banken in Nederland.
Met iDeal kunt u vaak ook gebruik maken van de App van uw smartphone (U wordt dan doorverwezen)

Verzenden

Wij streven ernaar de door u bestelde producten zo snel mogelijk te leveren. Als u op werkdagen voor 14:00 uur besteld en alle producten op voorraad zijn, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Besteld u na 14:00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verwerkt.

Besteld voor 14:00 uur = verzonden op;
Maandag = Maandag
Dinsdag = Dinsdag
Woensdag = Woensdag
Donderdag = Donderdag
Vrijdag = Vrijdag
Zaterdag = Maandag
Zondag = Maandag

Verzendkosten
Bij het plaatsen van de bestellingen boven de €100,- is bezorging GRATIS! Bij bestellingen onder de €100,- zijn de verzendkosten voor brievenbuspost €4,10  en voor pakketpost €6,75.*
*geldig voor bestellingen binnen Nederland.

Afhalen
Afhalen in onze praktijken is altijd gratis. Geef tijdens de bestelling bij ‘Extra informatie’ aan bij welke praktijk u uw product(en) wilt afhalen.

Retourneren

Op enkele uitzonderingen na kunt u bij HuidZeker gekochte artikelen binnen 30 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Neem contact met ons op via het contactformulier, binnen 30 dagen na ontvangst, en wij zullen een retourlabel mailen. Wij verzoeken u vriendelijk om dit label uit te printen en te gebruiken voor de retourzending.
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Voor een retour betaald u €4,95. Vergeet niet uw verzendbon van PostNL te bewaren.
Houd er rekening mee dat retourzendingen alleen in behandeling worden genomen als deze ongeopend en in originele verpakking worden teruggestuurd.

Retourkosten
De retourkosten (dit zijn de kosten die u betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening (€4,95). Na ontvangst van uw retourzending, storten wij het bedrag direct terug op de (bank)rekening/creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 3 werkdagen.
De verzendkosten (dit zijn de kosten die u betaald wanneer het product vanuit HuidZeker naar u verstuurd wordt) worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Meer informatie over onze webshop?

Heeft u vragen omtrent uw bestelling, de betaling, levering of retourneren?
Neem gerust contact met ons op.

Contact