OBSERV Huidanalyse

SQINNO huidanalyse systemen
maken het onzichtbare zichtbaar

Met het SQINNO huidanalyse apparaat, zie je tot in detail de gezondheid van diepere huidlagen. Geen aannames maar inzichten op basis van de werkelijkheid. Het klinkt magisch. En dat is het ook. De eerste keer dat men het systeem ervaart is vaak een onvergetelijk moment. Een unieke beleving. Een moment van verwondering. Een nieuwe wereld die zichtbaar wordt.

Je ziet dankzij onze huidanalyse bijvoorbeeld of er sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie stoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgklierproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan, voor een werkelijk goed productadvies en uiteraard voor een gezonde huid!

Stappenplan
OBSERV Huidanalyse

Een goede behandeling of productadvies
begint met een grondige analyse.
 • 1
  Intake

  Korte intake en uitleg.

 • 2
  Huidanalyse

  We brengen uw huid tot in de diepste lagen in beeld.

 • 3
  Advies

  Met deze grondige analyse krijgt u advies
  voor de juiste behandeling of producten.

Waarom huidanalyse?

Behandelplan op maat

Dankzij een huidanalyse bij HuidZeker in een van de huidklinieken rondom Rotterdam met de OBSERV kunnen wij tot in de detail de staat van uw huid zien. Hierdoor kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u samenstellen die is afgestemd op hoe uw huid er daadwerkelijk voor staat, en niet op aannames. Bovendien kunnen we eenvoudiger de voortgang van de behandelingen meten en eventueel het behandelplan wijzigen als dit nodig is volgens een tussentijdse huidanalyse.

Uw GRATIS Huidanalyse!

Maak nu ook uw GRATIS
afspraak voor de
OBSERV Huidanalyse!

Afspraak maken