Chemische Peeling

De huid vernieuwd!

Bij HuidZeker passen wij verschillende chemische peelings toe. Een chemische peeling zorgt dat de huid vernieuwd, waardoor fijne lijntjes, acne littekens en pigmentvlekken verminderen en dat de huidstructuur fijner wordt. Voordat wij bij HuidZeker een chemische peeling toepassen voeren onze gespecialiseerde huidtherapeuten van HuidZeker een huidanalyse uit, zodat een behandelplan op maat opgesteld kan worden. Hierbij kijken wij naar de conditie van de huid en vervolgens welke chemische peeling het beste bij jouw huid past en aan jouw wensen voldoet.

Bekijk al onze cosmetische huidbehandelingen en vindt de juiste voor u.

Chemische peelings bij HuidZeker

Bij HuidZeker werken wij met peelings van Medik8 en Lira Clinical.

MEDIK8

Medik8 is een wereldwijd bekroond huidverbeteringsmerk. De producten van Medik8 worden uitsluitend door huidverbeteringsexperts verkocht. Op basis van onderzoek naar op resultaat gebaseerde producten, introduceerde Medik8 een verfrissende, klinische en wetenschappelijke benadering van huidverbetering.
Medik8 gelooft in oplossingen met producten die speciaal geformuleerd zijn ter behandeling van o.a. navolgende huidproblemen: huidveroudering, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid. Elk innovatief product is ontwikkeld en wordt door een team van biochemici en farmaceuten in Londen geformuleerd. De Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden om zo de frisse werking en potentie van de producten te waarborgen. Deze unieke aanpak verdient Medik8 aanbevelingen van vooraanstaande artsen, dermatologen, verpleegkundigen en therapeuten over de hele wereld.

AGE-PEEL

Een effectieve zuren combinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfecties te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.

Hoofdingrediënten:
– l- mandelic acid: een mild en effectief alfa-hydroxy zuur. Het wordt vaak vergleken met glycolzuur voor de resultaten, echter geeft dit zuur minder downtime en roodheid.
– Lactobionic acid: een milde peeling oplossing met antioxidanten en waterkerende eigenschappen.

Indicaties:
– Fijne lijntjes
– Rimpels

BETA-PEEL

Een chemische peeling voor de acne huid. Deze peeling brengt acne snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. De BetaPeel pakt de kenmerken van acne individueel aan. Deze kenmerken zijn verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen.

Hoofdingrediënten:
– Salicylic acid: helpt bij het oplossen van talg en vuil in de poriën die ervoor zorgen dat mee-eters, grove poriën en acne uitbraken kunnen ontstaan. Het helpt de talgproductie verminderen en zorgt voor een zacht peeling effect.
– Azelaine acid: is zeer effectief tegen de propioniumbacterium. Die is de bacterie die verantwoordelijk is voor de vorming van acne.

Indicaties:
– Acne
– Rest acne

EYE-PEEL

Een ultra zachte maar effectieve oplossing om de huid rondom de ogen te behandelen door middel van verbeterde cel vernieuwing en regeneratie.

Hoofdingrediënten:
– l- mandelic acid: een mild en effectief alfa-hydroxy zuur. Het wordt vaak vergleken met glycolzuur voor de resultaten, echter geeft dit zuur minder down time en roodheid.
– Lactobionic acid: een milde peeling oplossing met antioxidanten en waterkerende eigenschappen.
– L-lactic Acid: verhoogt de hydratatie in de huid. Dit zorgt voor het anti-aging effect.

Indicaties:
– Kraaienpootjes.
– Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen.

LIRA CLINICAL

Lira peelings zijn uniek om de variatie van sterkten en werkzame stoffen, die optimaal resultaat mogelijk maken. Door de verschillende werkzame stoffen in te zetten, kunnen huidproblemen effectief worden aangepakt.
Doordat de Stam Cel Technology (SCT) een sneller herstel van de huid stimuleert, is er een relatief korte herstelperiode in vergelijking met andere chemische peelings. De Stam Cel Technology herstelt het DNA, stimuleert een sneller herstel van een beschadigd weefsel, ondersteunt de bescherming tegen schadelijke stoffen en UV, vertraagt het huidverouderingsproces en is anti-irritatie en kalmeert de huid. De Lira peelings bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor zowel de lichte als donkere huid.

Stappenplan
Chemische Peeling

Een advies en behandeling op maat
zodat u verzekerd bent van de beste zorg voor uw huid!
 • 1
  Intake

  Jouw wensen
  ons advies.

 • 2
  Behandelplan

  Het beste resultaat begint bij een goed plan van aanpak.

 • 3
  Behandeling

  Jouw huid staat centraal. Daar nemen we de nodige tijd voor!

 • 4
  Productadvies

  Met de juiste producten
  een duurzaam resultaat.

Wat is een chemische peeling?

Bij een chemische peeling wordt ervoor gezorgd dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Hierdoor gaat de huid vervellen wat de productie van nieuwe huidcellen stimuleert. Doorgaans duurt het zo’n zeven tot tien dagen voordat de huid zichzelf vernieuwt na een peeling. Dankzij de snelle vernieuwing van de huid, zullen fijne lijntjes en pigmentvlekken vervagen, wordt zonschade herstelt en wordt een grove huidstructuur verfijnd. Bovendien zorgt een chemische peeling ook nog dat de huid strakker, gladder en jonger eruit ziet, ongeacht de leeftijd, huidskleur of huidtype.

Vergoeding

Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar de chemische peeling of een deel van de peeling vergoedt vanuit de verzekering. HuidZeker heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Vraag bij uw verzekeraar of uw behandeling door de huidtherapeut vergoed wordt.

Meer informatie of afspraak?

Bel of mail HuidZeker
voor meer informatie over Chemische peelings,
of maak gelijk een afspraak.

Afspraak maken