Dermapen

De Dermapen behandeling
Bij HuidZeker werken wij veel met de dermapen4 in onze huidklinieken rondom Rotterdam. De Dermapen4 behandeling wordt bij Huidzeker uitgevoerd met de DP Dermaceuticals™ serums. Door de kleine molecuulgrootte kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. De microkanaaltjes die door de Dermapen4 behandeling worden gegenereerd, stimuleren de aanmaak van collageen terwijl je huid geneest. Dermapen microneedling activeert eenvoudig de natuurlijke zelfverjongende functie van de huid. Er vormt zich nieuw weefsel waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat en er tegelijk antistoffen worden bestreden.

Stappenplan
Dermapen

Een advies en behandeling op maat
zodat u verzekerd bent van de beste zorg voor uw huid!
 • 1
  Intake

  Jouw wensen
  ons advies.

 • 2
  Behandelplan

  Het beste resultaat begint bij een goed plan van aanpak.

 • 3
  Behandeling

  Jouw huid staat centraal. Daar nemen we de nodige tijd voor!

 • 4
  Productadvies

  Met de juiste producten
  een duurzaam resultaat.

Na microneedling behandeling

Gevoel na Dermapen behandeling

Direct na de Dermapen microneedling behandeling kan de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Hoe erg dit is hangt af van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling. Na enkele uren zal de prikkeligheid en warmte afnemen terwijl de roodheid enkele dagen kan blijven.

Na enkele dagen na de microneedling behandeling kan het zijn dat er lichte korstvorming op treed. Na één tot twee weken zullen deze vanzelf loslaten waarna de nieuwe huid zichtbaar is. Het is ook mogelijk dat u huid na enkele dagen lichte schilfering vertoont dankzij de afstoting van dode huidcellen. Het is mogelijk dat de nieuwe huid een lichtere teint heeft dan de onbehandelde huid maar dit kleurt vanzelf weer bij.

Gemiddeld duurt het twee tot vier weken tot de eerste huidverbeteringen goed zichtbaar zijn. Dit komt omdat het aanmaakproces van collageen en elastine tijd nodig heeft. Voor een optimaal resultaat kunnen wij producten adviseren.

Meer informatie of afspraak?

Bel of mail HuidZeker
voor meer informatie over Dermapen microneedling.

Afspraak maken