ONA Hydro-Facial

De Hydro-Facial behandeling

Ontdek nu bij HuidZeker de ultieme hydratatie-ervaring. Boek bij ons je behandeling voor de ONA Hydra-Facial; de nieuwste sensatie op het gebied van reiniging, hydratatie en versteviging. Deze innovatieve behandeling combineert de kracht van water, zuurstof en hoogwaardige serums om je huid te voeden, te revitaliseren en te laten stralen.

De ONA Hydro-facial kan worden toegepast op elke specifieke huidbehoefte. Denk hierbij aan: acne, huidveroudering, hyperpigmentatie, rosacea of een doffe huid, de hydro-facial kan helpen om ieder probleem aan te pakken. De hydro-facial gezichtsbehandeling is volledig pijnloos geeft juist een heerlijk ontspannen gevoel.

Na een paar behandelingen zul je merken dat de hydratatie van je huid intens verbetert en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert zijn.

Stappenplan
ONA Hydro-Facial

De behandeling bestaat uit meerdere technieken en neemt je mee op een verfrissende reis naar een gehydrateerde en stralende huid!
 • 1
  CLEAN

  CLEAN is de eerste stap van de hydro-facial behandeling waarbij door hydrodermabrasie dode huidcellen, verstopte poriën en onzuiverheden worden verwijderd. De tip heeft een sterke vacuüm zuigkracht waarbij hoogwaardige ingrediënten de huid in worden gesluisd en onzuiverheden uit de huid onttrokken.

 • 2
  INFUSE

  De tweede stap in de hydro-facial behandeling is INFUSE, waarbij met een speciaal elektroporatie handstuk, tijdelijke openingen worden gecreëerd naar de cellen. Dit om het unieke ONA serum wat zeer geconcentreerd is, diep de huid in te sluizen. Tegelijkertijd heeft het LED-licht een anti-aging en kalmerend effect.

 • 3
  WORKOUT

  Tijdens de laatste stap: WORKOUT, wordt met een speciaal handstuk laagfrequente elektrotherapie toegepast als workout voor de huid. Door de gelaatsspieren te laten aanspannen en ontspannen, worden gezichtscontouren effectief verbeterd.

FAQ's

Alles wat je moet weten over de ONA Hydro-Facial

Wat de ONA Hydro-facial doet.
De ONA Hydro-facial reinigt de huid in de diepte door middel van een ‘vochtige stofzuiger’ die de poriën met een zuigende werking reinigt en tegelijkertijd een speciale oplossing – bestaande uit zuren – toedient die mee-eters en onzuiverheden verwijdert. Vervolgens wordt de huid verrijkt met een anti-aging complex en de doorbloeding gestimuleerd waardoor gezichtscontouren verbeteren. Een fantastische glow, een stevigere huid en een heerlijk fris gevoel als resultaat! Een echte powerbooster voor je huid.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt.
Je kunt deze behandeling ten alle tijde ondergaan als je de behoefte hebt aan een fijne opfrisser, maar we adviseren om de behandeling elke 4 weken te ondergaan om je huid in optimale conditie te behouden.

Dit adviseren we je na de behandeling;

 • Draag na de behandeling het liefst geen make-up, omdat dit de poriën kan verstoppen. Wil je dit toch gebruiken? Gebruik dan een minerale make-up.
 • Probeer de huid na de behandeling niet teveel aan te raken.
 • Gebruik tot minstens 48 uur na de behandeling geen exfoliërende producten.
 • Probeer blootstelling aan de zon te verminderen en draag altijd een SPF met minimaal factor 30.
Meer informatie of afspraak?

Bel of mail HuidZeker
voor meer informatie over ONA Hydro-Facial behandeling.

Direct een afspraak maken