Op zoek naar een huidkliniek in Schiedam? HuidZeker is deze kliniek! Waar wij eerst bekend stonden als Praktijk Skin Solution zijn wij nu HuidZeker. Nog steeds zijn wij dé plek voor huidtherapie door echte huidspecialisten die gebruik maken van de nieuwste apparatuur. Wilt u meer weten over de behandelingen en/of de huidtherapeuten van HuidZeker? Lees dan verder om meer te leren over onze huidkliniek in Schiedam.

U vindt HuidZeker niet alleen in Schiedam maar ook in Naaldwijk, Rotterdam, Vlaardingen en Westland.

Huidtherapie

De plek voor huidtherapie in Schiedam is HuidZeker. Onze huidspecialisten staan klaar om u te helpen op het gebied van cosmetische en paramedische behandelingen. Het grootste orgaan van de mens, de huid, wordt behandeld door een huidtherapeut. Dankzij de huidtherapie die zij uitvoeren kunnen verschillende huidproblemen verminderd, verholpen of voorkomen worden. Vaak gebeurt dit na een doorverwijzing van een huisarts of dermatoloog. Zo’n doorverwijzing is geen vereiste om behandeld te worden door een huidspecialist van HuidZeker. U kunt ook direct een afspraak maken voor huidtherapie bij onze huidkliniek in Schiedam.

Huidtherapeut Schiedam

In onze huidkliniek heeft elke huidtherapeut in Schiedam de juiste opleiding afgerond. Dit zorgt ervoor dat wij zeker weten dat er kwalitatieve huidtherapie wordt gegeven, ze worden niet voor niets huidspecialisten genoemd. Daarnaast werken zij ook nog eens met de nieuwste apparatuur. Dit in combinatie met de kennis en ervaring zorgt ervoor dat wij een uitstekende huidtherapie kunnen bieden voor het verhelpen van uw klachten. Wilt u een overzicht van de behandelingen die wij uitvoeren? Bekijk dan de pagina’s over de diverse paramedische en cosmetische behandelingen. Is uw huidprobleem niet aanwezig? Geen stress, u kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Huidaandoeningen die wij het vaakst zien zijn overbeharing, acne, littekens en kleurverschillen van de huid. Deze aandoeningen kunnen zorgen voor ongemak of schaamte. Met behulp van de huidtherapie van de huidtherapeuten van onze huidkliniek in Schiedam kunnen vele huidaandoeningen wordt verlicht of zelfs verholpen.

Gratis huidanalyse bij
huidspecialist Schiedam

Bij de huidspecialisten van onze huidkliniek in Schiedam kunt u terecht om een gratis huidanalyse te laten uitvoeren. Het SQINNO huidanalyse systeem brengt de gezondheid van uw huid in kaart. Hierdoor kunnen wij een gedegen behandelplan voor de huidtherapie in kaart brengen. Dankzij de huidanalyse krijgt de huidtherapeut inzicht in de gezondheid van diepere huidlagen, dit gebeurt tot in de kleinste details. Dankzij deze inzichten krijgen wij nieuwe gegevens waarop wij het behandelplan kunnen afstellen. Bovendien kunnen wij dan ons advies nog beter onderbouwen. De huidanalyse geeft informatie over onder meer de UV-schade, verstopte poriën, pigmentatie stoornissen, actieve bloedcirculatie en hoge talgklierproductie. Bij HuidZeker bent u dus aan het juiste adres voor een effectieve huidtherapie, uitgevoerd door échte huidspecialisten.

Afspraak maken bij
onze huidkliniek

Wilt u meer weten over de gezondheid van uw huid en een huidanalyse laten maken door een van onze huidspecialisten? Of wilt u een afspraak maken bij onze huidkliniek in Schiedam vanwege een huidprobleem? U kunt dan eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Bij HuidZeker, dé huidkliniek in Schiedam en omgeving, krijgt u huidtherapie van huidspecialisten die de nieuwste apparatuur gebruiken.

Meer informatie of afspraak?

Bel of mail HuidZeker
voor meer informatie over huidproblemen,
of maak gelijk een afspraak.

Afspraak maken